آمریکا مدرس دانشگاه بوستون را به اتهام حمایت از مواضع ایران دستگیر کرد

به گزارش وبلاگ عینک سفارشی، آمریکا یک دانشمند علوم سیاسی و مدرس دانشگاه بوستون را به اتهام تبلیغ مواضع ایران دستگیر نموده است.

آمریکا مدرس دانشگاه بوستون را به اتهام حمایت از مواضع ایران دستگیر کرد

به گزارش گروه بین الملل وبلاگ عینک سفارشی، آمریکا یک دانشمند علوم سیاسی و تحلیلگر رسانه ای را که در دانشگاه بوستون و سایر دانشگاه های آمریکا تدریس نموده دستگیر و به فعالیت اعلام نشده برای پیشبرد منافع ایران متهم نموده است.

وزارت دادگستری آمریکا در بیانیه ای امروز (سه شنبه 30 دی ماه) اعلام نموده در دادگاهی در بروکلین علیه کاوه لطف الله افراسیابی اعلام جرم نموده است.

دادگستری آمریکا آقای افراسیابی را به نقض قانون ثبت کارگزاران کشور های خارجی، به وسیله فعالیت اعلام نشده به نیابت از حکومت جمهوری اسلامی ایران متهم نموده است.

این بیانیه حاکی است افراسیابی دیروز در منزلش در شهر واترتون ایالت ماساچوست دستگیر شده و قرار است امروز در یک دادگاه فدرال در شهر بوستون حاضر گردد.

جان دیمرز، دستیار وزیر دادگستری آمریکا گفت: کاوه افراسیابی بیش از یک دهه است که خودش را به عنوان کارشناس بی طرف و منصف در مورد ایران به کنگره، روزناه نگاران و مردم آمریکا معرفی نموده است.

وی در ادامه ادعا کرد: با وجود این، افراسیابی همزمان کارمند مخفی حکومت ایران و دفتر دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل بوده و بابت انتشار تبلیغات آن ها پول دریافغت نموده است.

واشنگتن مدعی شده افراسیابی به صورت عامدانه از ثبت نامش به عنوان کارگزار کشور خارجی طبق مفاد قانون ثبت کارگزاران خارجی نزد دادگستری آمریکا خوداری نموده است.

یک دستیار پلیس اف بی آی گفته هر فردی که قصد پیشبرد برنامه های یک حکومت در داخل ایالات متحده را دارد باید طبق قانون نامش را به عنوان کارگزار دولت آن کشور ثبت کند.

وزارت دادگستری آمریکا به مستنداتی برای تأیید ادعا های خود در مورد کاوه افراسیابی اشاره ننموده است.

در انتها بیانیه دادگستری آمریکا اشاره شده ادعا های مطرح شده در شکوائیه مورد نظر ادعا هستند و متهم تا زمانی که مجرم شناخته نگردد بی گناه است. در صورتی که دادگاه افراسیابی را به در اتهامات مطرح شده مجرم بشناسد او به تحمل حداکثر 10 سال حبس محکوم خواهد شد.

این اتهامات در حالی مطرح شده اند که دولت آمریکا به عنوان بخشی از سیاست فشار حداکثری کوشش شدیدی برای مبارزه با تحلیلگران مستقل حامی ایران در فضای مجازی به کار گرفته است.

رسانه ها چندی پیش افشا کردند وزارت خارجه آمریکا در راستای اجرای سیاست فشار حداکثری علیه ایران پروژه ای برای انتشار پروپاگاندای ضد ایرانی و مخالفت با هر گونه پیغام در حمایت از ایران از سوی تحلیلگران مستقل راه اندازی نموده است.

وزارت خارجه آمریکا چند ماه پیش، بعد از شدت دریافت فشار ها بر روی این برنامه که نام پروژه مبارزه با تحریف اطلاعات ایران برای آن انتخاب شده بود اظهار داشت که قرارداد مربوط به این پروژه را معلق و بودجه آن را قطع نموده است.

این برنامه از آن جهت که با رویکردی ستیزه جویانه به دنبال دیکته کردن سیاست های دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا علیه ایران به کاربران فضای مجازی بود مورد توجه و گلایه کاربران قرار گرفته بود.

با وجود این، پایگاه اینترسپت چندی بعد فاش کرد اسناد جدید نشان می دهند با آنکه وزارت خارجه آمریکا چند ماه پیش در اثر فشار ها قرارداد همکاری با یک گروه برای انتشار پروپاگاندا علیه ایران را قطع نموده به صورت مخفیانه به همکاری با اعضای این پروژه ادامه داده است.

مطابق گزارش اینترسپت وزارت خارجه آمریکا در آن موقع همه بودجه های مربوط به سازمان موسوم به مشارکت الکترونیک برای آموزش شهروندی که مسئولیت اجرای این پروژه را به عهده داشته قطع ننموده است. طبق این گزارش، این سازمان در دهه گذشته نزدیک به 10 میلیون دلار از دولت آمریکا برای اجرای پروژه هایی در ارتباط با ایران دریافت نموده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "آمریکا مدرس دانشگاه بوستون را به اتهام حمایت از مواضع ایران دستگیر کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آمریکا مدرس دانشگاه بوستون را به اتهام حمایت از مواضع ایران دستگیر کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید