ترامپ فرمان قیام داد

به گزارش وبلاگ عینک سفارشی، روز آدینه به وقت محلی تنها دو دقیقه پس از آنکه شبکه فاکس نیوز امریکا از تظاهرات ها موسوم به آزادی در بعضی ایالت ها در اعتراض به ادامه یافتن قرنطینه ها گزارش داد، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری امریکا سلسله توئیت های تحریک آمیز خود در حمایت از این تظاهرات ها را شروع کرد و بر تنور ناآرامی ها در این ایالت ها دمید.

ترامپ فرمان قیام داد

او با توئیت هایی که در آنها تماماً از حروف عظیم انگلیسی استفاده شده بود، نوشت: میشیگان را آزاد کنید، مینه سوتا را آزاد کنید، ویرجینیا را آزاد کنید. فرمانداران این ایالت ها برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا فاصله گذاری های اجتماعی سرسختانه ای را اعمال نموده اند؛ اقدامی که برخلاف میل ترامپ است زیرا رئیس جمهوری امریکا بی توجه به حاد بودن بحران کووید 19 در کشورش خواهان لغو محدودیت های قرنطینه ای است.

به گزارش نیویورک تایمز، در روزهای اخیر رئیس جمهوری امریکا که در مواجهه با بحران کووید 19 کارنامه قابل قبولی از خود برجا نگذاشته، در رویارویی با چالش لغو قرنطینه ها و محدودیت ها و بازگشایی اقتصادها هم خوب ظاهر نشده و مدام در حال تغییر چهره و موضع است. او ابتدا از موضع قدرت وارد شد و خود را قدرت مطلق معرفی کرد و با نادیده دریافت قانون اساسی ایالات متحده و اختیارات اعطایی این قانون به فرمانداران گفت، تنها رئیس جمهوری اختیار لغو قرنطینه ها را دارد. پس از آنکه انتقادها به این موضع بالا گرفت، چاره ای جز عقب نشینی نداشت و گفت، دستورالعمل بازگشایی اقتصادها و خاتمه قرنطینه ها را ارائه می نماید اما فرمانداران اختیار تشخیص زمان مناسب برای خاتمه محدودیت ها را دارند. ترامپ پنجشنبه شب چهره یک رهبر فارغ از گرایشات حزبی و حامی منافع ملی را به خود گرفت و دستورالعمل های لازم برای خاتمه محدودیت ها را ارائه و بقیه امور را به فرمانداران واگذار کرد اما تنها چند ساعت پس از آن یعنی روز آدینه که بعضی ایالت ها صحنه تظاهرات حامیان خاتمه قرنطینه و بازگشایی کسب و کارها بودند، او چهره واقعی خود را نشان داد و با حمایت آشکار از معترضان آنها را تشویق کرد در خیابان ها بمانند در حالی که به خاطر همه گیری ویروس کرونا هر نوع تجمعی خطرآفرین است و می تواند شمار مبتلایان به کووید 19 را بالا ببرد. توئیت های روز آدینه ترامپ آنقدر در جهت منافع شخصی و حزبی خود، آنقدر سیاسی و افراطی بود که خاطرات اقدامات جنبش راست افراطی تی پارتی در یک دهه اخیر در امریکا را زنده کرد.

ترامپ علاوه بر این توئیت های تحریک آمیز، عصر آدینه از کاخ سفید با رسانه ها صحبت کرد و در این مصاحبه با معترضان به قرنطینه ابراز همدردی و همبستگی کرد. او با بسیار سخت خواندن فرمان های مربوط به فاصله گذاری اجتماعی گفت، دلش برای آنهایی که مجبورند این فرمان های بسیار سخت را اجرا نمایند، می سوزد. از نظر من آنها [معترضان] آدم های بسیار مسئولیت پذیری هستند [که به خیابان ها آمده اند].

البته حمایت ترامپ از معترضان تنها به این دلیل نبود که او از فلج شدن چرخ اقتصاد ایالات متحده به خاطر همه گیری ویروس کرونا ناراحت است. بلکه به این دلیل بود که یک عرصه جدیدی را برای اجرای شوهای تبلیغاتی خود پیدا کند و بتواند از این عرصه بهره انتخاباتی لازم را ببرد. او که به خاطر همه گیری ویروس کرونا نتوانسته در سخنرانی های انتخاباتی شلوغ نطق های جنجالی رأی آور بکند و در واقع فضایی برای تخلیه انرژِی سیاسی حامیانش فراهم کند، اکنون با حمایت از اعتراض ها و آشوب ها در ایالت های مختلف امریکا می خواهد این کار را بکند. او همچنین می خواهد با قرار دادن این اعتراض ها در صدر اخبار ایالات متحده امریکا مسائل مربوط به ناکارآمدی دولتش در پاسخ به همه گیری کووید 19 را به حاشیه براند و در عوض فرمانداران دموکرات ایالت هایی را که خواهان ادامه یافتن طرح های فاصله گذاری اجتماعی هستند سیبل قرار دهد. فرمانداران سه ایالت میشیگان، مینه سوتا و ویرجینیا که ترامپ در توئیت های روز آدینه از آنها نام برده و از معترضان خواسته این ایالت ها را آزاد نمایند، هر سه دموکرات هستند. جالب آنکه ترکیب جمعیتی معترضانی که در این ایالت ها به خیابان ها آمده اند هم نشان می دهد که بیشتراً از حامیان ترامپ هستند زیرا بیشتر آنها کلاه های قرمزی که روی آنها نوشته امریکا را دوباره عظیم می کنیم به سر داشتند و روی بنرهایی که در دست داشتند هم حمایت خود را از ترامپ اعلام نموده بودند.

اخبار مربوط به ویروس کرونا در ایران و دنیا را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

به "ترامپ فرمان قیام داد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترامپ فرمان قیام داد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید